Destiny 2 verlaat binnenkort Battle.net, maar waar zal het spel komen na het verlaten van de beschermende vleugel van Activision / Blizzard?

Het kan gezegd worden dat de game ontworpen door Bungie al heel lang onder het toeziend oog van spelers staat, vooral omdat de scheiding tussen Activision en Bungie plaatsvond.

Zoals verwacht kon Destiny 2 niet lang op battle.net blijven en moesten de ontwikkelaars een nieuw thuis vinden voor hun spel. Gezien de recente ontwikkelingen en de ontvangen informatie via de livestream van Stadia, weten we dat de schietstoet is binnen vennootschap met Google. Welke online winkel kan dan de juiste zijn voor deze unie? Stoom natuurlijk.

Het kan gezegd worden dat de Epic Game Store zeker een van de bekendere opties was en aan de ene kant zouden de spelers niet verrast zijn geweest, gezien het grote aantal exclusieve aanbiedingen dat de winkel de afgelopen tijd heeft weten te bemachtigen, maar de aankondiging van Luke Smith had niet duidelijker kunnen zijn. Destiny 2 komt op Steam aan.

Sommige spelers zullen deze overgang niet leuk vinden, maar Smith wil er graag op wijzen dat de versie van Destiny op Battle.net hetzelfde zal zijn op Steam. Het allerbelangrijkste is dat al onze gegevens in het spel hand in hand worden verplaatst, zodat de voortgang van het spel en de in de loop van de tijd verkregen buit niet verloren gaan.

De grootste twijfel is of deze overgang zonder problemen zal gebeuren of dat er een ongeluk zal gebeuren, maar voorlopig kunnen we niets anders doen dan vertrouwen stellen in de jongens van Bungie.

Ondertussen heb je gehoord dat er een live uitzending op Stadia was de onthulling voor de nieuwe Destiny 2-uitbreiding?