Een persbericht laat zien dat Stuart Campbell, de art director van F1-sporttitels, een aantal heeft geïntroduceerd merkbare grafische verbeteringen met betrekking tot verlichting in het nieuwe hoofdstuk van F1 2019.

Stuart Campbell - F1 Art Director 2019 zei: "Nachtverlichting was een van onze prioriteiten voor de grafische update van F1 2019. We hebben gewerkt aan het atmosferische systeem dat we in F1 2018 voor daglicht hebben geïntroduceerd en we hebben het verder ontwikkeld voor nachtcircuits.

Nu hebben we 's nachts een volledige atmosferische waas op de tracks, wat een echt gevoel van diepte geeft. Er hangt veel stof in de lucht op die circuits en 's nachts reageren de deeltjes op de sterke verlichting. Atmosferische effecten helpen bij het creëren van de hele scène en geven een groter gevoel van realisme. We hebben volumetrische verlichting toegevoegd om verlichting te volgen, wat resulteert in vallende lichtkegels van lichtbronnen, een andere belangrijke factor in het realistischer maken van nachtverlichting. Ten slotte voegden we nachtelijke real-time reflecties toe. Deze waren helemaal niet aanwezig in de vorige spellen en maakten de nachtelijke scènes nogal vlak en de oppervlaktematerialen dubbelzinnig.


De spectaculaire toevoegingen hebben de kwaliteit van de materialen van de nachtroutes enorm verbeterd. De extra informatie die op het oppervlak wordt gegeven, geeft u de mogelijkheid alle details te zien die eerder verloren waren gegaan. Vooral de verf van het voertuig ziet er 's nachts op de circuits ongelofelijk goed uit en haalt de hoogtepunten van al die grondlichtbronnen op die het ongelooflijk dicht bij tv-beeldmateriaal maken. "

F1 2019, de toptitel van Codemasters, zal dat zijn beschikbaar voor PS4, Xbox One (inclusief Xbox One X) en pc de 28 mei.

Reacties

antwoorden