La square Enix heeft besloten om op de markt te komen voor augmented reality-games Pokémon Go e Harry Potter: Wizards Unite, aankondiging, voorlopig alleen in Japan, Dragon Quest Walk en bracht deze trailer uit.

Het is duidelijk dat de protagonisten van het spel de monsters zijn die door het potlood van de meester zijn gemaakt Akira Toriyama, inclusief de beroemde slimes, alomtegenwoordig in elk hoofdstuk van de sage Dragon Quest (en we verwachten ook de beroemde Metal Slime te zien!).

Een van de speciale kenmerken van het spel is dat je je eigen kamer kunt creëren met de memorabilia die we tijdens onze "omzwervingen" zullen vinden met de app van Dragon Quest Walk.

Het is duidelijk dat de kritieken op de titel die sommige analisten omschrijven als een "al begonnen zijn"schaamteloze kopie"Van Pokémon GO, maar inmiddels heeft de markt de aankondiging verwelkomd met een mooie + 5% voor de titel square Enix op de aandelenmarkt.

De game wordt gelanceerd op iOS en Android met een gesloten bèta die voor een beperkt aantal spelers zal starten vanaf 11 juni, in de hoop dat het een succes wordt in Japan, waar Dragon Quest heeft een echt overdreven fandom, kan het overtuigen square Enix om het spel zelfs in het Westen te brengen.

Ondertussen wachten ze nog steeds op nieuws over de aankondiging van Dragon Quest XIImet Yuu Miyake die zei dat we nog even moeten wachten voordat we horen over het nieuwe hoofdstuk van de sage, waarmee we de officiële bevestiging geven dat het spel aan de gang is.

Reacties

antwoorden