Op het moment van de N64 was een van de meest populaire spellen Banjo-Kazooie, serie verdwenen toen van de radar als niet met een beetje titel op Microsoft-console. En toch zouden we met de aanpak van E3 kunnen hebben nieuws erover.

het bedrijf Exquisite Gaming, die zich bezighoudt met merchandising, heeft gepubliceerd image betreffende enkele nieuwe producten die in de toekomst op de markt zullen worden gebracht met een Banjo-Kazooie-thema en de meest attente direct opgemerkt rugzakdetails anders dan het klassieke ontwerp.

Dit deed meteen denken beoordeling van de uitstraling van de protagonisten ter gelegenheid van een nieuw spel, of het nu een echt vervolg is of een remake van de originelen. Exquisite Gaming heeft in het verleden te maken gehad met Spyro en Crash merchandising bij de release van Reignited Trilogy en N. Sane Trilogy, dus de hoop dat dit echt een nieuw Banjo-Kazooie-spel is, is niet zo ijdel.

Vanzelfsprekend is er op dit moment geen officiële informatie over de kwestie, maar gezien de steeds dichterbij komende komst van deE3, misschien moeten we een aankondiging verwachten die betrekking heeft op de geliefde serie Rare.