Voor een geweldige persoonlijkheid zoals Reggie dat gaat weg, er komt een nieuw onderdeel binnen Nintendo of America. Na slechts één jaar in Gearbox, in feite John Vignocchi hij verliet het bedrijf en ging de Amerikaanse afdeling van het Kyoto-huis binnen.

Om aan te kondigen was het dezelfde Vignocchi met een bericht op Twitter, met al zijn enthousiasme voor de nieuwe rol:

Vignocchi, voordat hij in Gearbox militair was, was dat ook vice-president van Disney Interactive, maar nu bij Nintendo zal hij ervoor zorgen zorg voor de relatie tussen de ontwikkelaars en het Japanse bedrijf. Het enthousiasme voor de nieuwe rol is ook te zien aan de eerste verklaringen waarin Vignotti onderstreept hoe hij met Nintendo-games is opgegroeid en dat dit daarom "een droom die uitkomt'.

We kunnen hem alleen veel succes wensen, in de hoop dat zijn ervaring nuttig en goed zal zijn voor iedereen Nintendo of America.