Minder dan twee weken voor het begin van E3 onthullen steeds meer ontwikkelaars geruchten over hun titels om niet te worden gedomineerd door andere problemen. De Pokemon Company sprong eerder deze week voorop en deelde nieuws over nieuwe games en applicaties die momenteel in ontwikkeling zijn.

Natsume heeft nu hetzelfde gedaan, onthullend Harvest Moon: Mad Dash voor Nintendo Switch en PlayStation 4. De game zal zijn een spin-off van de bekende serie landbouw simulator, maar afgezien daarvan zullen we gewoon moeten wachten tot de E3 2019 begint meer te leren. De president en CEO van Natsume, Hiro Maekawa, zeiden ook dat fans oprecht "verrast" kunnen worden door deze nieuwe aflevering van de serie, die spelers in staat stelt om "de klassieke kenmerken te waarderen" op nieuwe en opwindende manieren.

Harvest Moon

Naast Mad Dash zal Natsume worden getoond Fishing Reel: Road Trip Adventure e Kosmische verdedigers. Aan een verwante nota, vorige week werd ontdekt dat een volledige uitgave van Harvest Moon: Light of Hope Special Edition zou in de nabije toekomst in de pijplijn voor Switch kunnen liggen.

De president van Natsume onthulde ook dat de titel, die vorig jaar mei op Switch werd uitgebracht, duidelijk de verwachtingen van het bedrijf overtrof en nieuwe verkooprecords zowel fysiek als digitaal plaatste.

Reacties

antwoorden