De Overwatch Workshop is er in de loop van de tijd in geslaagd vermakelijke en opmerkelijke aanvullende mods en inhoud naar voren te brengen. Weet je, de gemeenschap slaagt er vaak in om het beste van zichzelf te geven. Deze keer is het resultaat echter echt fantastisch. Een gebruiker van Reddit, zoals ajfis3, is erin geslaagd om de Super Smash Bros.-game-ervaring rechtstreeks op Overwatch te recreëren.

Smashwatch, dit is de naam van het werk, werd gisteren "gepresenteerd" met een post op Reddit met een trailer / gamepley van ongeveer 2 minuten. Het resultaat is echt verbazingwekkend: de HUD is praktisch identiek aan die van de Super Smash Bros.-titels., evenals de kaart (strikt in 2D) en de gameplay (er zijn dubbele sprongen, het schild, de parades). Alles wat je nodig hebt om te spelen zijn de WASD-toetsen en de spatiebalk. Verder is het mogelijk om dit kleine meesterwerk tot aan 12-spelers tegelijk te spelen.

Waarschijnlijk hebben velen van jullie het grootste probleem al geraden. Hij is Japans, verdient van 20-jaren en haat iemand die content (non-profit) maakt met behulp van zijn intellectuele eigendom: ja, laten we het over Nintendo hebben. Voor nu lijkt ajfis3 geen enkele waarschuwing of waarschuwing te hebben ontvangen, hoewel veel van de inhoud (met name de meest "gekopieerde") slim niet zijn voorgesteld in de presentatietrailer. We adviseren u daarom, als u Smashwatch wilt proberen, om het zo snel mogelijk te downloaden en te spelen voordat het wordt uitgeschakeld.