Het lijkt erop dat groot nieuws komt Destiny 2. Bungie, in de laatste wekelijkse update van zijn blog, naast het aankondigen van het eerste nieuws over het nieuwe Season of Opulence, verwachtte hij dat ook snel voor het bedrijf en het spel begint een nieuw tijdperk.

De post is geschreven door de chief communications officer, David "Deej" Dague, die onthulde hoe de aandacht van het team op dit moment draait om het nieuwe seizoen en de volgende overval. Zodra deze evenementen zijn voltooid, "We zullen naar de toekomst kijken, en we zullen veel meer met u delen over een nieuw tijdperk voor Bungie en Destiny 2".

Het nieuwe seizoen begint in juni 4, dus de mogelijkheid dat er nieuws is tijdens E3 is meer dan concreet. We kijken uit naar het ontdekken van de toekomst van Bungie zijn volgen scheiding van Activision.