Hoe vaak ben je tijdens je avonturen geconfronteerd met machtige vijanden en denk je dat, als je in hun schoenen zou zitten, je onoverwinnelijk zou zijn. Waarschijnlijk hetzelfde wat hij dacht Lance McDonald, een van de meest gerenommeerde makers van inhoud op de titels van From Software. In deze geest lanceerde de jongen de oprichting van een mod voor bloodborne waarmee je de controle hebt over alle vijanden van het spel, inclusief bazen.

Zoals Lance uitlegt op Twitter, Druk gewoon op de L3-knop nadat je een vijand hebt bestuurd om controle te krijgen, en hij zal je eigen bewegingenset volledig beheersen. Er zijn geen beperkingen op de vijanden die aan hun wil kunnen worden onderworpen, maar alleen op hoeveel ze zich kunnen distantiëren van de protagonist van het spel. Om de controle over je personage terug te krijgen, druk je tegelijkertijd op de L1 + R1 + R3-toetsen.

Maar de ambities van de jongen eindigen daar niet, gezien dat hij is van plan om te proberen deze nieuwe functie te repliceren, zelfs in de meest recente Sekiro. En de eerste resultaten lijken nogal bemoedigend.

Vijanden gemaakt door From Software ze behoren tot de meest dodelijke en angstaanjagende in de geschiedenis van videogames en het beheer ervan zorgt zeker voor een gevoel van unieke tevredenheid. Een paar dagen geleden hadden we het over hoe een mod zou toestaan ​​dat Overwatch's helden worden gebruikt in ongepubliceerde gevechtsvliegtuigen. Dit nieuwste resultaat van Lance McDonald laat zien hoe de modder-gemeenschap volledig buiten de kaders denkt en ideeën kan realiseren die voor de meeste gamers ondenkbaar zijn.

Reacties

antwoorden