Arma 3 staat op het punt een revolutie te zien in zijn gamewereld, maar het zijn niet mensen die het mogelijk zullen maken, ja aliens.

Na continue gesimuleerde veldslagen, verschillende uitbreidingen en verschillende mods gecreëerd door de gebruiker om verschillende spelervaringen toe te voegen, komt hier Contact.

De jongens van Bohemia Interactive presenteerden de volgende uitbreiding voor de Arma 3 militaire simulator of Contact. De inhoud ziet ons als een dronepiloot van de NAVO die een trainingsmissie uitvoert in Livonia. Onverwacht zal de missie veranderen van eenvoudige training naar het eerste contact tussen mens en aliens.

Ons doel zal zijn om te begrijpen wat buitenaardse wezens op aarde doen en wat ze willen. De uitbreiding zal er een introduceren nieuwe regio van 163 km2, vijf nieuwe wapens, drie nieuwe multiplayer-scenario's, twee nieuwe facties om te vechten, twee nieuwe voertuigen en nog veel meer, inclusief de iconische samenzweerdershoed gemaakt van aluminium en vele andere inhoud.

De Contact-uitbreiding is momenteel vooraf besteld via de site officiële van het spel. Voor degenen die het spel niet hebben, maar wel geïnteresseerd zijn om het te kopen, kun je het direct kopen op de site met bijgevoegde uitbreiding.

Als u de laatste Arma 3-uitbreiding hebt gemist en deze wilt herstellen, hier is alles wat je moet weten Tac-Ops. We herinneren je eraan dat Contac in juli voor 25 op de pc zal landen.

Reacties

antwoorden