THQ Nordic aangekondigd tijdens zijn driemaandelijkse rapport over financiële resultaten, dat Dead Island 2 is nog in ontwikkeling. De uitgever verklaarde dat het spel is niet geannuleerd maar het zit er nog steeds in verwerkingsfase. En van blijf op de hoogte via hun sociale kanalen, voor meer informatie hierover.

Hoewel er nog niets is bevestigd, is onze hypothese dat binnenkort het Oostenrijkse ontwikkelingshuis zal onthullen meer details binnenkort erover. We weten niet zeker of dit gebeurt tijdens E3 of Gamescom. De uitgever heeft echter van zijn kant al veel andere spellen die nog niet zijn aangekondigd of onthuld.

Inderdaad, een paar dagen geleden, THQ Nordic gezegd te hebben 80-spellen in ontwikkeling. Hiervan zijn 48-titels op dat moment nog niet aangekondigd. De laatste keer dat we hoorden van Dead Island 2 was in de 2018. Op het moment dat zijn officiële Twitter-account verklaarde dat de game nog steeds stand-by was. Dead Island 2 oorspronkelijk werd ontwikkeld door het Duitse ontwikkelingsbedrijf Yager Development. Vervolgens, de laatste, ze ging met pensioen dal Progetto, in de verte 2015.

Il eerste gameplay voor Dead Island 2 werd gepresenteerd op de Gamescon del 2014. In dit opzicht beweren sommige geruchten dat de game weinig te maken heeft met wat 5 jaren geleden goed onthuld was.

Het zal echter interessant zijn om te zien of het nieuwe distributiebedrijf voorstelt wat te blijven doen Yager tot dan toe ontwikkeld of niet.

Het enige wat u hoeft te doen is uw vingers rechtzetten en de antennes rechtzetten met betrekking tot verschillende en mogelijke updates van de belangrijkste THQ Nordic sociale profielen: Twitter, Facebook e YouTube.

Hier is de spectaculaire aankondigingsaanhangwagen voor Dead Island 2 terugkerend naar de 3 E2014: