Er ontbreekt weinig in de release van The Sinking City, gepland voor de 27 juni.

Frogwares, om onze gezond verstand te blijven ondermijnen, bracht een nieuwe trailer uit met de titel Rotte realiteit. Als je Lovecraftiaanse fictie kent, zou de naam alleen moeten wijzen op modder, verrotting en de geur van rotte vis, en dat is precies wat je in de trailer zult vinden.

Oakmont het is een zwarte stad, verrot en decadent, zoals elke stad dat Lovecraft hij beschreef in zijn verhalen. Charles W. Reed, de hoofdrolspeler, dwaalt door de modderige straten in een poging om de oorsprong te begrijpen van de waanzin die de stad grijpt, in een poging om zelf geen prooi voor hem te worden. De video toont ook enkele puzzels, die alleen kunnen worden opgelost door zorgvuldige observatie van de omgeving. Er zijn veel aanwijzingen te vinden en correct te plaatsen voor het oplossen van de geheimen van Oakmont, in een spiraal van angst en terreur die diep in de diepte van de oceaan doordringt.

The Sinking City zal worden gepubliceerd op PlayStation 4, Xbox One e PC il 27 juni.

Reacties

antwoorden