Modder creativiteit kent geen grenzen, net als hun vermogen om out of the box te denken om iets te creëren dat niemand zich ooit zou kunnen voorstellen. Ik denk dat niemand zou zelfs maar op afstand denken dat hij een luchtgevechtsimulator zou kunnen spelen Overwatch. En toch heeft iemand er aan gedacht en die dag is aangebroken.

Het idee is begonnen GhibliOmatiC, en het was mogelijk om het te realiseren dankzij de Overwatch Workshop, waarmee spelers het spel naar eigen wens kunnen openen om hun structuur en regels aan te passen. En hier komt dit nieuwe versie van Overwatch in de derde persoon, waar Bastion, Lucio, D.Va en Reinhardt in pulserende lichtclusters veranderen in de vorm van vliegtuigen die in gamemap vliegen, op elkaar schieten. Elk van de vier helden is in staat om sommige van zijn vaardigheden op nieuwe manieren te gebruiken. Reinhardt kan bijvoorbeeld zijn hamer niet gebruiken, maar hij kan zijn schot van op een afstand zo vaak als hij wil lanceren. We laten je een videodemonstratie van de mod in actie.

Ik vraag me af of deze artiest in de toekomst zelfs de andere helden in destructieve vliegtuigen kan transformeren. Voor het moment, als je er zin in hebt, kun je plezier hebben in de workshop dankzij de code die je vindt qui.