Dat sommige spellen uit Japan worden hier niet in de detailhandelversies in het Westen gedistribueerd het is niet nieuw. Het lijkt dat ook Oninaki, een van de nieuwe IP's van square Enix, zal hetzelfde lot ondergaan.

De game, gemaakt door hetzelfde team als I Am Setsuna e Verloren Spies, zal het licht van August 4 in Japan zien op Nintendo Switch, Playstation 22 en pc. De datum van aankomst in het Westen is nog onbekend, maar wat zeker lijkt, is het feit dat, buiten de Japanse grenzen zal de game alleen in digitale vorm op de verschillende online winkels worden uitgebracht. Hij rapporteert het JPSwitchMania, die een e-mail ontving van een PR van square Enix.

Zoals vaak gebeurt, de strategie is om buitensporige uitgaven te vermijden bij het maken van fysieke kopieën voor games die veel meer aantrekkingskracht hebben in Japan dan in het Westen. Als je nieuwsgierig bent om meer over te leren Oninaki, we verwijzen je naar de presentatietrailer.