Nioh 2
Nioh 2: we kunnen niet wachten om het te proberen

 

Koei Tecmo heeft plannen voor eind mei, A gesloten alpha del vervolg di Nioh, dat is Nioh 2.

Uit Mei 24 al 2 juni, in feite zal Nioh 2 beschikbaar zijn voor een beperkt aantal gebruikers.

Team Ninja verklaarde op zijn beurt het volgende:

"Sommige PlayStation 4-gebruikers worden uitgenodigd om deel te nemen aan de gesloten Nioh 2-bèta, zodat we feedback kunnen verzamelen die nodig is voor de ontwikkeling ervan. Om ervoor te zorgen dat het team de feedback kan verwerken, is er momenteel geen plan om de bovengenoemde alpha uit te breiden, maar houd onze socialemediakanalen in de gaten voor meer informatie over Nioh 2. "

Met de release van de gesloten bèta nu stil, hier is de trailer voor Nioh 2.

Het spel in kwestie zal zijn veel soberder vergeleken met zijn voorganger, wat op zich, zoals we allemaal weten, was notoir nogal moeilijk. hoewel niet zo veel als Sekiro: Shadows Die Twice, dit moet worden benadrukt.

Het eerste hoofdstuk van de beroemde zielen-like weblog Koei Tecmo, kreeg de toestemming van het publiek, niet alleen voor de brutaliteit van de actie en voor de weelderige setting die ons betrokken zag in die van het feodale Japan, maar vooral voor een spelsysteem enigszins: verleidelijk, intrigerend en uitdagend. We kruisen onze vingers in de hoop dat dit vervolg beter kan, vooral met betrekking tot de verhalende plot, gezien het niet zo opwindende verhaal van het eerste hoofdstuk. In de gesloten alpha de moeilijke zin.

Dan kijken we ernaar uit om het te proberen. Op dit moment lijkt er niet veel informatie te zijn over hoe toegang te krijgen tot de bèta. In dit opzicht team Ninja adviseerde ons om te lenen veel aandacht naar zijn sociale kanalen, om in dit opzicht extra vetplanten te verkrijgen informatie.