De Epic Games-winkel blijft ons parels geven. We blijven ze innemen, rigoureus aggratis. Deze week, vanaf vandaag tot 30 mei, is de gratis game aangeboden door Epic RiME. Aanwezig in digitale winkels voor ongeveer 35-euro's, voor de komende zeven dagen kunnen we het gratis downloaden en het voor eeuwig bewaren.

RiME is een avonturenpuzzelspel ontwikkeld door Tequila Works en publiceerde de 26 May 2017 op alle platforms. De titel heeft veel nieuwsgierigheid en veel positieve kritiek gewekt, zowel voor het absoluut innovatieve verhaal als voor een spelomgeving die de videogamestemming perfect weet te interpreteren. De plot van RiME, die we zouden kunnen omschrijven als tranentrekkend, maar zonder banaal en voorspelbaar te zijn, spreekt van een jongen die is vergaan in een geïsoleerd eiland dat probeert terug te keren naar zijn vader. Daarbij zal hij merken dat hij de open wereldkaart verkent (mooi en gemaakt met de Unreal Engine 4) en veel milieu-puzzels onder ogen ziet en oplost.
Onder de trailer raden we u ten zeerste aan om het te downloaden en af ​​te spelen. U kunt naar de download gaan door hier te klikken.

Naast RiME, zou je The Sims 4 gratis niet missen op Origin? Gelukkig heb je nog steeds tijd tot mei 28. Link hier.