Het is nooit een uur te laat om een ​​gratis spel te pakken, deze keer Humble Bundle. Voor onze sectie Gratis is mooi raden wij u aan oud versleten auto, een zeer speciale titel zowel voor zijn esthetiek als voor zijn concept.

Il Berlijnse muurof is net gevallen en de protagonist, samen met zijn oom, vertrekt van Oost-Berlijn in de richting van Istanbul aan boord van een oude Laika-modelauto, geïnspireerd door de Trabant 601. Tijdens de reis reis je door Duitsland, Tsjechoslowakije, Hongarije, Joegoslavië, Bulgarije en Turkije op een reis die je meeneemt naar de steden op zoek naar middelen om je kat op de been te houden, zodat je jezelf tijdens de reis niet in de steek laat.

Het spel is gemaakt door Minskworks, een indie-studie samengesteld uit de solo Greg Pryjmachuk, en werd zeer op prijs gesteld.

Het is mogelijk om te downloaden oud versleten auto vrij van Humble Bundle opnieuw voor verschuldigde giorni. Stap aan boord van de Laika en mis de kans niet om zo'n speciale titel te proberen.

Reacties

antwoorden