Raids zijn de grootst mogelijke uitdaging in een team shooter. Ze vereisen coördinatie, concentratie en goede communicatieve vaardigheden tussen de verschillende teamleden. De laatste raid ingevoegd De divisie 2 geen uitzondering, maar deze keer Ubisoft misschien overdreven.

Als de aanval voor de spelers op de pc slechts vijf uur in beslag nam om door het eerste team ooit te worden voltooid, is de spraak anders voor de spelers consoleren, Waar het eerste team nam drie dagen de tijd om het af te maken. Dit komt uiteraard door de grotere precisie die de muis en het toetsenbord garanderen, samen met een betere vloeibaarheid gegarandeerd door de hogere framerate. Dat is waarom in de subreddit van De divisie, een van de teamleden aan het werk in de game zei dat hij blij was dat het uitdagingsniveau ertoe leidde dat veel spelers hun hand probeerden te testen om zichzelf te verbeteren. echter, na de feedback en gezien de vermoeidheid van de spelers op consoles, zou de overval een aantal aanpassingen aan de moeilijkheid kunnen hebben. Het blijft een feit dat de raids altijd de meest veeleisende tests in de game zullen zijn, en dit wordt aangetoond door het feit dat de laatste de meest zware uitdaging is die ooit in de geschiedenis van de franchise is voorgesteld.

Als je een speelt De divisie 2 op consoles, misschien kun jij binnenkort ook deze ongelooflijke uitdaging voltooien. Het enige dat overblijft is wachten op de beslissing van het team, in de hoop dat ze aan elk type speler kunnen voldoen.