In de afgelopen uren Kotaku heeft interessant nieuws over de Call of Duty van de 2020, die blijkbaar opnieuw ontwikkeld zal worden door Treyarch. Terwijl de titel die volgende herfst uitkomt, geproduceerd zal worden door het team van Infinity Ward, en we zullen daarom een ​​waarschijnlijke terugkeer naar de nominatie zien "Modern Warfare", het spel dat uitkomt in de 2020 moest de vrucht zijn van de samenwerking van Sledgehammer e Ravenvolgens de nu gebruikelijke driejaarlijkse rotatie voor de ontwikkelingsstudies van CoD, maar blijkbaar zal dit niet zo zijn.

Om redenen nog onduidelijk Activision heeft in feite het werk van deze laatste twee studio 's opgeschort, die aan het werken waren aan een Call of Duty set tijdens de Koude Oorlog en heeft de 2020 CoD terug toegewezen aan Treyarch, die daarom slechts twee jaar zal hebben om te produceren wat iedereen verwacht te zijn Black Ops 5.

Reacties

antwoorden