PlayStation 5 en Xbox Scarlett komen steeds dichterbij, met video's die ze al hebben ingezonden vergelijking laadtijden tussen huidige en volgende gen. ook Electronic Arts hij wilde tonen iets, of een bijgewerkte versie van zijn grafische engine Bevrorenheid en de opbrengst van het haar, een van de moeilijkste elementen om realistisch te maken.

Zoals je in de volgende video kunt zien, lijkt het er echter op dat de volgende generatie consoles op sommigen kan rekenen haar tot het uiterste van fotorealistisch:

Het werk van Electronic Arts is echt ongelooflijk, hoewel de mannequin een beetje verontrustend is, en zeker de gemaakte vorderingen zijn enorm. Natuurlijk hebben we hier een demonstratievideo waarin de omgeving volledig leeg is en de persoon in feite wordt vervangen door een mannequin zonder uitdrukkingen die geen rekenkracht vereisen.

Waarschijnlijk het effect op het volgende gen zal minder verrassend zijn, maar we kunnen zeker afscheid nemen van pruiken die 'vastzaten' aan de hoofden van onze helden.