Het zal enige tijd duren voordat je echte details ontdekt over Sony's next generation console, de PlayStation 5.

Er zijn echter enkele interessante details over het apparaat naar voren gekomen. Het bekende videogamebedrijf, via een exclusieve vergadering, is feitelijk getoond gaat verder met de hardwarefuncties van de nieuwe next-gen console, specifiek een demonstratie van laadtijden wat bijna niet lijkt te bestaan.

Un korte video gedeeld door Takashi Mochizuki, een verslaggever voor The Wall Street Journal, onthulde hij wat ze lijken te zijn de verschillen in belading tussen een PlayStation 4 Pro in vergelijking met wat momenteel PS5 ondersteunt.

Wat naar voren komt is er een duizelingwekkend verschil: de PlayStation 4 Pro dat wordt geladen de scène van de getoonde titel (Spider-Man) in ca 8 seconden tegen tweede apparaat dat niet eens een seconde duurt.

We moeten dus wachten op toekomstige updates om erachter te komen wat Sony zich voor ons verstopt. Zal het huis in Tokio verwachtingen houden?

Reacties

antwoorden