Een paar dagen geleden begon de Epic Mega Sales in deEpic Games Store en de aanbiedingen zijn echt verleidelijk, misschien zelfs te veel. Volgens de getuige van de streamer Patrick BoivinIn feite het snel achter elkaar kopen van te veel spellen leidt tot het verbod op uw account.

Tijdens de verkoop kocht de streamer vijf spellen op een rij, om vervolgens het bericht te zien dat hieronder verschijnt:

Opende de zaak, de PR verduidelijkte de situatie Nick Chester, verklarend dat dit te wijten is aan a anti-fraude beveiligingssysteem accounts, om te voorkomen dat een aanvaller toegang krijgt tot onze account en hiervan profiteert om veel games te kopen.

Een merkbare oplossing, maar misschien is de limiet van vijf spellen echt te laag, vooral in situaties zoals precies het Epische megaverkopen. Het zou genoeg zijn ga naar de wagen in de Epic Games Store, zodat je meer spellen in één keer kunt kopen zonder veel afzonderlijke opeenvolgende aankopen te doen, maar op dit moment het maakt geen deel uit van de toekomstplannen van Epic.

Reacties

antwoorden