Fan van Doctor Who, allons-y! De studie Maze Theory - ontwikkelaar van virtuele realiteit zoals The Vanishing Act - kondigde een VR-game aan genaamd Doctor Who: The Edge of Time die in september wordt gepubliceerd.

Het spel bevat de huidige incarnatie van de dokter, Jodie Whittaker, en vertelt een volledig nieuw verhaal. Hieronder kunt u de aanhangwagen en een korte synopsis:

"De dokter is in de loop van de tijd naar het einde van het universum geslingerd. Een virus dat de realiteit zelf dreigt te doorbreken, is ontketend. Spelers kunnen de TARDIS besturen tijdens een reis door bekende en ongeziene werelden om een ​​reeks krachtige temporele kristallen op te halen die de ruimtetijd kunnen herstellen en het universum zelf kunnen redden. "

Doctor Who VR zal de iconische Sonic Screwdriver in de handen van de speler brengen en ze aansporen om puzzels op te lossen en te vechten tegen enkele van de meest bekende vijanden van de serie: allereerst Dalek e Huilende engelen.

Doctor Who VR: The Edge of Time verschijnt in september voor PSVR, Oculus Rift, Oculus Quest, HTC Vive e Vive Cosmos. En nu, in de opmerkingen, praat je ook over wie de beste dokter is. Als je Tennant niet vertelt, weet je dat je het bij het verkeerde eind hebt.

Reacties

antwoorden