De samenwerking van Blizzard e Nintendo om de beroemde te brengen Diablo III su Stap over voor slechts Het was een groot succes voor beide bedrijven en dat is precies waarom ze in de toekomst zouden kunnen aankomen andere IP's van Irvine is thuis op de hybride console. Zoals gemeld door Nintendo Life in feite, in een recent interview, de president van Blizzard, J. Allen Brack zei dat hij heel graag andere samenwerkingen wilde promoten voor titels op Nintendo Switch:

"We willen het graag zien gebeuren - we beschouwen het als een ander platform, het heeft een aantal unieke eigenschappen die Xbox en Sony niet hebben. Nadenken over welke games zinvol zijn voor dat soort console is iets dat wij we zullen nooit stoppen met doen. "

We kunnen dus alleen maar hopen dat de vruchtbare samenwerking tussen de twee huizen in de toekomst zal doorgaan, misschien in de hoop een oude glorie van Blizzard su Nintendo Switch.