De Pokemon-spin-offserie, Rumble, is dat op het punt om zijn debuut te maken op mobiel voor iOS en Android.

Het neemt enkele van de schattigste kleine monsters uit de JRPG-serie van GameFreak en brengt ze samen in een beat-up in arcade-stijl. We zullen in staat zijn om naar verschillende plaatsen te reizen, met wilde pokemon te vechten in gevechten die dit keer niet om de beurt zijn en om onze selectie van bondgenoten op te bouwen. We zullen dan worden geconfronteerd i Super baas gevonden op de eilanden.

De aankondiging werd gedaan door The Pokemon Company, waarin staat dat Pokemon Rumble Rush hij zal het licht zien op mobiele apparaten dit jaar. "Reis naar onbekende eilanden, vecht tegen wilde Pokémon en ontdek waardevolle spullen in deze mobiele expeditie.De ontwikkelaars hebben een unieke ervaring beloofd voor fans van de Rumble-serie. De kenmerken van de gameplay zijn niet in detail uitgelegd, zo niet een korte vermelding van het systeem tandwielen. We zullen goden hebben elektrische versnellingen, die de individuele statistieken van een Pokémon verbeteren en deze effectiever maken tijdens gevechten, i roep versnellingen op, waarmee een Pokémon tijdelijk een bondgenoot kan worden in de strijd.

Pokemon Rumble Rush

De Rumble-serie was al op de Wii, Wii U en 3DS geland. Het is nog steeds niet helemaal duidelijk hoe Pokemon Rumble Rush zal profiteren van mobiele apparaten, afgezien van het feit dat er "bedieningselementen en aanvallen gemakkelijk te activeren met eenvoudige aanrakingen" zullen zijn.

Dat is bevestigd het spel zal microtransacties presenteren, hoewel het voorlopig nog niet bekend is hoeveel ze in de titel zullen overheersen.

Pokemon Rumble Rush is momenteel verkrijgbaar in Australië, terwijl momenteel geen officieel release-venster voor andere regio's is aangekondigd.