De tijden wanneer Sony, Microsoft en Nintendo ging naar de oorlog en voerde de console oorlog al lang geleden af. Of ze nu van omstandigheid zijn of niet, we lezen steeds vaker zinnen waarin de verschillende vertegenwoordigers van de bedrijven de keuzes van de "tegenstanders" prijzen, tot een echte samenwerking tussen Nintendo en Microsoft.

Het is echter nog niet afgelopen qui: het Huis van Redmond eigenlijk ook verbonden met Sony voor de ontwikkeling van een platform van cloud gaming altijd beter en dat wordt geprojecteerd in de toekomst.

Het nieuws was hetzelfde Satya Nadella, CEO van Microsoft, e Kenichiro Yoshida, president van Sony, enthousiast over deze overeenkomst die beoogt om PlayStation NOW en Project xCloud verder te verbeteren.

We hebben nog lang geen enkele console te zien en de volgende generatie zal een strijd blijven tussen de aankomende PlayStation en Xbox, maar blijkbaar is de komst van Google Stadia met cloud gaming heeft het op de een of andere manier het motto "unie is kracht".

Reacties

antwoorden