Verhalen Onverteld is de nieuwe Gratis is mooi van vandaag, rechtstreeks van deEpic Games Store.

De game bestaat uit 4-verhalen verteld met een experimentele aanpak, een mix van tekstavontuur, aanwijzen en klikken en nog veel meer. Elk van de verhalen wordt gekenmerkt door een unieke gameplay en door de mechanica die er een andere ervaring van maken.

Maar de specifieke en innovatieve gameplay is niet het enige dat je kunt waarderen. Verhalen onverkort gooit ons rechtstreeks naar de jaar '80, Met een soundtrack wat verwijst naar het tijdperk waarin de synthesizer de meester was. De sfeer is die van a psychologische horror wat, gecombineerd met al het andere, bijdraagt ​​aan het creëren van een verhaal dat geleefd moet worden, genietend van elk detail.

Voor fans van de 80-jaren en voor degenen die uitkijken naar het nieuwe seizoen van Stranger Things, dit is een kans die je niet mag missen. Force fan van Gratis is mooi, Verhalen onverkort verwacht niets meer dan deel uitmaken van je verzameling.