Ghostbusters
Ghostbuster Ghostbusters: The Videogame

 

Uitgebracht in 2009, Ghostbusters: The Videogame, was een actiespel, heel trouw aan de originele cinematografische tegenhanger, in feite gebaseerd op de gelijknamige en geliefde filmserie over Ghostbusters. Uiteraard was het een zeer succesvolle gimmick dat dezelfde acteurs als de stemmen van de personages in de cast van de originele film (dat wil zeggen: Bill Murray, Dan Aykroyd, wijlen Harold Ramis en Ernie Hudson) zijn gebruikt.

Nu volgens de website Taiwan Software Game Rating, we hebben het bewijs dat het spel er binnenkort een zou kunnen ontvangen remastered. Er is inderdaad een lekken volgens welke er een niet-gespecificeerd is: "Ghostbusters: The Video Game Remastered'. met Mad Dog Games (worstelt al met recente titels, waaronder: World War Z e NBA Speeltuinen), als uitgever van de betreffende titel. Er is op dit moment geen releasedatum opgegeven.

Het spel kwam verwijderd van Steam in 2017, waarschijnlijk vanwege de verlopen licenties. In het bovengenoemde gerucht de specifieke waardering Xbox One als een platform. De originele game is uitgebracht voor pc en console.

De meest recente titel op Ghostbusters, kortweg Ghostbusters genoemd, was een schutter die om voor de hand liggende redenen niet het minste succes had. In feite, vanwege zijn enigszins Cartoon-achtige graphics (helaas, ik verwijs helaas niet naar de originele cartoon) en naar zijn Gdr-aard (eerst een isometrische weergave), had hij niet het verwachte succes. De game in kwestie is nog steeds beschikbaar op Stoom. Wat zeker is, is dat als inderdaad, zoals het beoordelingslek dat in Taiwan verscheen suggereert, een geremasterde versie van de Ghostbuster die (in 2009) voor ps3 e xbox 360 zou ons allemaal liefhebbers van avonturen hopen tussen Poltergeist en pittige spookhuizen, door Wenkman en partners.

Om je geheugen op te frissen, hier is de trailer: