Over een week Total War: Three Kingdoms zal in de winkels verkrijgbaar zijn en SEGA lijkt zich er goed mee klaar te hebben gemaakt spectaculaire trailer die de lancering van de game aankondigt.

Een held komt op als een volk instort. Met het bloed van de Han-dynastie in zijn aderen stroomt en een hart dat alleen maar slaat omwille van zijn land, is Liu Bei onvermurwbaar tegen ongelooflijke aversies. Zijn vijanden hebben meer geld, meer soldaten, wapens en territoria. En Liu Bei? Hij heeft zijn mensen ...

In slechts een week zullen deze underdog en zijn gezworen broers botsen met de wreedheid van Dong Zhuo, de kracht van Sun Jian en tegen de sluwheid van Cao Cao voor het beheersen van het oude China. Sluit je aan bij hem of vecht tegen Total War: THREE KINGDOMS zal beschikbaar zijn voor Windows-pc's de 23 mei.

DRIE KONINKRIJKEN, nu de meest voorbestemde titel in de geschiedenis van Total War, is een spectaculaire recreatie van een van de grootste conflicten in de wereldgeschiedenis. Neem de wapens op en verenig een natie in deze verwachte terugkeer naar de historische wortels van de serie.

Reacties

antwoorden