Nieuwe inhoud voor Metro Exodus binnenkomenuitbreiding Pass, wat ons zal leiden om twee nieuwe avonturen te beleven die de trama. Attentie, als je de Metro Exodus-campagne nog niet hebt voltooid, kun je in de komende regels enkele spoilers tegenkomen.
Deep Silver en 4A Games hebben vandaag nieuwe details onthuld over downloadbare content die deel uitmaakt van de Expansion Pass Metro Exodus.
Er zullen twee geweldige DLC's zijn die helemaal gewijd zijn aan de geschiedenis en die gloednieuwe avonturen zullen volgen in de wereld van Metro. In plaats van Artyom krijgen spelers de kans om een ​​geheel nieuw personage aan te nemen en een van de Spartan Rangers, de enige Amerikaan in de Aurora, Sam. Beide zijn beschikbaar als onderdeel van de uitbreidingskaart, maar kunnen ook afzonderlijk worden gekocht.

Een korte waarschuwing: als je de Metro Exodus-campagne nog niet hebt voltooid, bevat het volgende spoilers.

Komende in de zomer van 2019, het eerste verhaal dat spelers zullen volgen, De twee kolonels, met in de hoofdrol kolonel Khlebnikov in de dode stad Novosibirsk, terwijl hij op weg is naar huis, naar zijn zoon Kirill, voor oudejaarsavond.

Maar de mensen in deze stad doen het helemaal niet goed: het slijm neemt de tunnels verder op, de mutante aanvallen lijken te zijn toegenomen en de kostbare 'groene substantie' die mensen tegen stralingsvergiftiging beschermt, is bijna ten einde. Om het overleven van een van de mensen te waarborgen, konden de daders drastische maatregelen nemen ...

Na de reis en ervaringen van Khlebnikov tijdens de laatste dagen van zijn leven in Novosibirsk, die kolonel Miller een jaar later traceert, kunnen spelers de klassieke gameplay van de Metro-serie opnieuw beleven in dit nieuwe lineaire hoofdstuk, compleet met een compleet nieuw wapen. , de dodelijke vlammenwerper, van claustrofobische omgevingen en van de vertrouwde spanning die de sage kenmerkt.

De tweede DLC, Sam's verhaal, aan het begin van de 2020, is de nieuwste sandbox op overlevingsniveau gebaseerd op Vladivostok. Sam, een Amerikaanse marine bij de Moskouse ambassade vóór het bombardement, heeft altijd gedroomd om naar huis terug te keren en misschien zijn familie levend te vinden. Het vooruitzicht leek duidelijk onmogelijk in de donkere ondergrondse tunnels, maar toen de Spartanen ontdekten dat Moskou niet de enige stad was die na de oorlog nog leefde, heerste er hoop.

Sam wijkt af van de Aurora op zoek naar een weg terug naar de Verenigde Staten, en arriveert dus bij de overblijfselen van de havens die zijn verwoest door de tsunami van Vladivostok en de industriële gebouwen en verwoeste woonwijken. Om zijn reis te voltooien, zal Sam ontdekken dat hij elke tactiek nodig heeft die hij tot nu toe heeft geleerd om te overleven, omdat de omgeving om hem heen veel moeilijker blijkt te zijn dan verwacht.

Spelers zullen Sam helpen op zijn reis door het zandbaklandschap van Vladivostok, en een nieuwe reis maken door de woestenijen van het post-apocalyptische Rusland.

De nieuwe inhoud van de Expansion Pass is beschikbaar op Xbox One, Play Station 4 en pc.

Reacties

antwoorden