Samurai Shodown, vechtspel uitgebracht in 93 voor Neo Geo, keert deze zomer terug met een reboot die uitkomt op onze consoles.

De game, voor degenen onder u die de ontwikkeling volgen, weet dat het zowel voor Nintendo Switch als voor Pc komt, maar helaas voor release datum geopenbaard door SNK omvat alleen de versies Playstation 4 en Xbox One. Wanhoop niet, zowel de Switch- als de PC-versie zullen gedurende het jaar worden vrijgegeven.

Wat de pre-orders betreft, heeft SNK besloten om te stimuleren spelers die het spel zullen voorbestellen met een heel speciale sappige bonus, of de kans krijgen om de eerste seizoenspas gratis te krijgen.

Een persbericht uitgegeven door de ontwikkelaars geeft ons verschillende informatie over de eerste doorgang die het zal bevatten zes maanden Dlc, waardoor de komst van andere bundels na de release van de laatste op dezelfde manier wordt voorspeld als die van Dragon Ball FighterZ.

Samurai Shodown de volgende 4 juni wordt verwacht op Ps25 en Xbox One, terwijl de Switch- en Pc-versies gedurende het jaar worden verwacht. Slijp je katanas goed en verbeter samoeraitechnieken voordat je ze loslaat. Om meer te weten te komen over het spel, de inhoud, de methoden en de aanwezige personages, nodigen we je uit om deze oefeningen te lezen informatie.