Samurai Shodown, vechtspel uitgebracht in 93 voor Neo Geo, keert deze zomer terug met een reboot die uitkomt op onze consoles.

De game, voor degenen onder u die de ontwikkeling volgen, weet dat het zowel voor Nintendo Switch als voor Pc komt, maar helaas voor release datum onthuld door SNK bevat alleen de PlayStation 4- en Xbox One-versies. Wanhoop niet, zowel de Switch- als de pc-versie wordt gedurende het jaar vrijgegeven.

Wat de pre-orders betreft, heeft SNK besloten om te stimuleren spelers die het spel zullen voorbestellen met een heel speciale sappige bonus, of de kans krijgen om de eerste seizoenspas gratis te krijgen.

Een persbericht uitgegeven door de ontwikkelaars geeft ons verschillende informatie over de eerste doorgang die het zal bevatten zes maanden Dlc, het voorspellen van de komst van andere bundels na de release van de laatste op een vergelijkbare manier als die van Dragon Ball FighterZ.

Samurai Shodown de volgende 4 juni wordt verwacht op Ps25 en Xbox One, terwijl de Switch- en Pc-versies in de loop van het jaar worden verwacht. Scherp je katana's goed en verbeter samurai-technieken voordat je ze loslaat. Om meer te weten te komen over de game, de inhoud, de methoden en de aanwezige personages, nodigen wij u uit om deze praktijken te lezen informatie.