Mortal Kombat houdt nooit op ons te raken, maar deze keer praten we over de film en niet over de game. De speelfilm wordt opgenomen en geproduceerd in Australië.

Kom hier! Australische producenten zeiden het idee om een ​​film te maken op basis van het vechtspel met het hoogste sterftecijfer ooit. De film volgens reporter informatie Claire Campbell, geeft ruimte aan 580-taken.

De Zuid-Australische premier Steve Marshall sprak ook over de film en verklaarde dat Mortal Kombat wordt de grootste film die in Australië wordt geproduceerd en wordt gefilmd in de hoofdstad Adelaide, terwijl de postproductie zal worden beheerd door een VFX-studie in de regio.

"Mortal Kombat wordt de grootste filmproductie in de geschiedenis van Zuid-Australië en onderstreept het belang van samenwerking met 's werelds toonaangevende productiebedrijven" zei premier Steven Marshall tijdens een persconferentie.

Het lijkt erop dat dit echt het jaar is van de films op basis van videogames. Sonic arriveert in november en detective Pikachu is al aanwezig in onze kamers. We kunnen alleen maar hopen op het succes van het project.

Trouwens, als je nog steeds onbeslist bent of je detective Pikachu wilt zien of niet, hier is de onze voor jou film review overgenomen van de Pokemon-franchise.