Onenigheid is nu een van de onmisbare programma's voor spelers (en niet alleen) tegenwoordig, met een eenvoudige interface en een systeem van gratis en zeer aanpasbare servers, heeft het de harten van veel gebruikers kunnen winnen.

Gegeven ook het ontbreken van een effectief stemchat su Nintendo Switch Veel gebruikers hebben het bedrijf vaak gevraagd om een ​​portering van de app te ontwikkelen die op de hybride console moet worden vrijgegeven en misschien zijn de wateren in beweging.

Reageren op een gebruiker op Twitter in feite de ontwikkelaars van Onenigheid hebben aangegeven bereid te zijn om het programma naar de eShop van Switch te brengen, maar daarvoor moet het wachten op de goedkeuring van Nintendo. Zal het bedrijf in Kyoto wachten, of is er eindelijk hoop op een effectieve berichten- en voicechat-app op Nintendo Switch?