Alles World of Warcraft abonnees ontvang de authentieke re-creatie van de pre-expansie-ervaring van de game zonder extra kosten

Huidige abonnees kunnen kiezen voor een alleen-gesloten bètatest die is gepland voor mei 15

Herdenk een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Azeroth met de World of Warcraft 15th Anniversary Collector's Edition, beschikbaar voor preorder bij gear.blizzard.com

IRVINE, Californië - (BUSINESS WIRE) - vanaf augustus 27, World of Warcraft® spelers en fans over de hele wereld zullen in staat zijn om de eerste dagen van Azeroth te herbeleven - of voor de eerste keer te ervaren World of Warcraft Classic. Deze authentieke re-creatie brengt spelers terug naar het begin van Blizzard Entertainment's massaal multiplayer online rollenspellen op de begane grond, een tijd waarin Onyxia terreur verspreidde vanuit haar hol in Duskwallow Marsh, Leeroy Jenkins werd een sensatie na enkele onverstandige heldendaden in Upper Blackrock Spire, en alleen de dapperste of meest roekeloze quest alleen in Stranglethorn Vale.


met World of Warcraft Classic, Blizzard heeft het origineel herbouwd Wauw® in zijn meest gepolijste en complete staat - zoals het was ten tijde van de "Drums of War" -update (1.12.0-patch), oorspronkelijk uitgegeven door August 22, 2006. Inbegrepen voor alle abonnees zonder extra kosten, World of Warcraft Classic geeft spelers de kans om samen opnieuw te ervaren Wauw, zoals 40-speler raids op Molten Core; dagenlange PvP-gevechten in Tarren Mill; en de grote, server-brede inspanning om de poorten van Ahn'Qiraj te openen.

"Bouwen en lanceren World of Warcraft terug in 2004 was enorm uitdagend, "zei J. Allen Brack, president van Blizzard Entertainment. "Een tornado scheurde letterlijk het dak van een van de centra van de eerste dagen van testen - maar Blizzard had het geluk honderden te hebben en vervolgens duizenden mensen over de hele wereld onze ontwikkelaars toejuichen.

"Zoals veel van onze spelers, wordt iedereen bij Blizzard van brandstof voorzien door de opwinding van het zien van de wereld door de ogen van de helden die leven en vechten," vervolgde Brack. "Azeroth is altijd een wonderlijke en dodelijke plaats geweest, en het was vooral zo in de tijd van WoW 's lancering, toen iedereen zijn vergezichten ontdekte en zijn kerkers voor het eerst verkende - en ondertussen het bedrijf kon helpen en ondersteunen door middel van vele technische problemen bij het hosten van een spel van deze omvang.

"Die vroege ervaring was ongelooflijk belangrijk voor Blizzard. Hij leerde ons veel over ons als ontwikkelaar en uitgever, en over de wereldwijde community van spelers waarvan we vinden dat we er vereerd aan zijn. de World of Warcraft Classic ervaring is heel anders dan de Azeroth die we vandaag kennen, maar we houden ervan voor wat het is en waar het voor staat. We kunnen niet wachten om opnieuw kennis te maken met oud en nieuw. "

Om de laatste hand te leggen aan de laatste hand World of Warcraft Classic, Blizzard nodigt spelers met actieve abonnementen uit om deel te nemen aan een gesloten bètatest die begint met mei 15. Nog meer spelers zullen kunnen deelnemen aan een reeks stresstests, gepland voor de zomer.

15th Anniversary In-Game Celebration & Collector's Edition

Later dit jaar introduceert Blizzard een reeks in-game-activiteiten in World of Warcraft: strijd om Azeroth ter viering van de 15th van het spel verjaardag, met als hoogtepunt een 25-speler-inval (toegankelijk via Raid Finder) die spelers tegen enkele van de meest iconische bazen in het spel zal zetten geschiedenis. Spelers die dit epische proces doorstaan, zullen de Obsidian Worldbreaker-berg verdienen, ontworpen om het vreselijke gezicht van de oude Dragon Aspect Deathwing the Destroyer op te roepen.

Ter verdere herdenking van de mijlpaal heeft Blizzard vandaag ook de World of Warcraft 15th Anniversary Collector's Edition, ingesteld voor release op oktober 8. Deze schatkamer met verzamelobjecten en in-game bonusitems wordt geleverd met 30 dagen speeltijd voor World of Warcraft en bevat een imposant standbeeld van Ragnaros de Firelord die 10 inches hoog staat; een pin met het hoofd van Onyxia, fokmoeder van de Black Dragonflight; een mousepad versierd met een kaart van Azeroth; een verzameling kunstwerken die het legendarische verleden van Azeroth illustreert; en een paar mounts*- The Alabaster Stormtalon en de Alabaster Thunderwing - ter ere van het moment Wauw spelers gingen eerst naar de hemel. de World of Warcraft 15th Anniversary Collector's Edition is beschikbaar voor SRP $ 99.99. Spelers kunnen vandaag van tevoren kopen gear.blizzard.com en bij geselecteerde retailers wereldwijd.

Voor meer informatie over World of Warcraft Classic, inclusief details over hoe u kunt kiezen voor de bètatests en lanceerdocumentenpecificaties, bezoek de officiële website op www.worldofwarcraft.com.

Activa verkrijgbaar bij: blizzard.gamespress.com/World-of-Warcraft.

*Mounts kunnen ook worden gekocht als een op zichzelf staande in-game-bundel en in de Blizzard Shop in augustus; merk ook op dat ze onbruikbaar zijn in World of Warcraft Classic (omdat ze niet bestonden vanaf de 1.12.0-patch).

Over Blizzard Entertainment, Inc.

Vooral bekend voor blockbuster-hits, waaronder World of Warcraft®, haardplaat®, Overwatch®, de Warcraft®, StarCraft®, en Diablo® franchises, en de multi-franchise Heroes of the Storm®, Blizzard Entertainment, Inc. (www.blizzard.com), een divisie van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), is een vooraanstaande ontwikkelaar en uitgever van entertainmentsoftware die bekend staat om het creëren van enkele van de meest spraakmakende games in de industrie. De staat van dienst van Blizzard Entertainment omvat tweeëntwintig #1-spellen † en meerdere Game of the Year-prijzen. De online gaming-service van het bedrijf, Blizzard Battle.net®, is een van de grootste online gaming-services ter wereld, met miljoenen actieve spelers.

Verkoop en / of downloads, op basis van interne bedrijfsrecords en rapporten van belangrijke distributeurs.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen: Informatie in dit persbericht die betrekking heeft op de verwachtingen, plannen, intenties of strategieën van Blizzard Entertainment met betrekking tot de toekomst, inclusief uitspraken over de gameplay, functies en functionaliteit van World of Warcraft®, World of Warcraft Classic en de bijbehorende bètatests, en de World of Warcraft 15th Anniversary Collector's Edition zijn toekomstgerichte verklaringen die een aantal risico's en onzekerheden met zich meebrengen. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke toekomstige resultaten van Blizzard Entertainment wezenlijk worden uitgedrukt in de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht, zijn onder meer onverwachte productvertragingen en andere factoren die zijn geïdentificeerd in de risicofactorsecties van Activision Blizzard's meest recente jaarverslag op formulier 10- K en eventuele volgende kwartaalrapporten op formulier 10-Q. De toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op informatie die beschikbaar is voor Blizzard Entertainment en Activation Blizzard Entertainment en Activation Blizzard, noch Activation Blizzard nam enige verplichting op zich om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Toekomstgerichte verklaringen waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn, kunnen uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn niet onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten hun macht liggen en ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de huidige verwachtingen.

Contacten

Andrew Meyer
Sr. Public Relations Manager
949.955.1380 x61353
anmeyer@blizzard.com

Bron BEDRIJFSDRAAD