World of Warcraft staat aan het einde van het Recruit A Friend-systeem, maar maak je geen zorgen want Blizzard zal het vervangen door een nieuw systeem.

Wees niet bang voor WoW-spelers, pogingen om de tijd van je vrienden te stelen en ze te katapulteren in de wereld van Azeroth stoppen hier niet. Blizzard volgende maand zal een nieuwe methode bieden om het sociale leven van anderen te vernietigen, zoals het zou moeten zijn.

Met het Recruit A Friend-systeem kan een vriend van jou een account maken voor WoW, waardoor beide voordelen worden geboden, dit vertaalt zich in meer prijzen zoals mounts en extra tijd om samen te spelen.

Wees snel daarna de Recruit A Friend-methode sluit op dinsdag 11 juni, dit betekent dat je geen andere uitnodigingen kunt verzenden, maar degenen die zich via het systeem hebben geregistreerd, zullen extra speelduur kunnen kopen en prijzen van de game kunnen ontvangen.

Als je nog niemand hebt uitgenodigd, dan is dit je kans om te gebruiken Rekruteer een vriend om je vrienden weg te halen uit een gevaarlijk sociaal leven.

World Of Warcraft is beschikbaar voor pc en als je het nog niet hebt geprobeerd, is dit de beste tijd om te spelen met diegenen die al een account hebben. Ondertussen herinner je je de verandering die Blizzard heeft aangebracht in het drop-systeem dell'azerite?