Wolfenstein: Youngblood het is ongetwijfeld een breuk met het verleden voor de stemrecht di Wolfenstein. Het nieuwe hoofdstuk van de opnieuw op te starten van de serie, in feite zal een coöperatie zijn waarin we zullen spelen als de dochters van Blazkowicz, op zoek naar de vermiste vader. maar Youngblood het zal ook verschillen van zijn voorgangers in andere gebieden: het level ontwerp, bijvoorbeeld, is geïnspireerd door Onteerd, en dit moet in opzet de replay-waarde verbeteren en maak het spel minder lineair.

Daarover praten is het uitvoerend producent van het spel, Jerk Gustafsson, in een interview met Officieel PlayStation-magazine. Gustafsson had het over de samenwerking met Arkane Studios en hoe het naderde Youngblood naar de stijl van Onteerd. Volgens Gustafsson, de nieuwe campagne zal korter zijn en een beetje minder geladen met inhoud, maar de werkelijke speeluren zullen toenemen, dankzij de ontwerp "Open" van de niveaus, die het mogelijk maken om een ​​missie te voltooien op verschillende manieren. Het verhoogt ook het aantal secundaire missies en activiteiten die moeten worden uitgevoerd. Verscheidene van deze zullen beschikbaar worden zodra de hoofdcampagne is geëindigd.

Wolfenstein: Youngblood 26 wordt in juli uitgebracht op pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

Reacties

antwoorden