Een proefversie van Monster Hunter World is nu beschikbaar op Playstation 4 tot 20 mei. Met de versie in kwestie kunt u het inleidende gedeelte van de wereldberoemde titel van Capcom home.

Alle acht taken tot aan de speurtochten Rank Hunter 4 / 3 ★ zijn beschikbaar als onderdeel van de gratis proefversie. Gepersonaliseerd je jager, je gaat naar de Nieuwe wereld als lid van Onderzoekscommissie om het mysterie van op te lossen Oversteken van de ouderlingen. Als je tegenkomt onder bepaalde omstandigheden zul je ook in staat zijn om andere optionele speurtochten, verkenningen, uitdagingen en evenementen uit te voeren voordat je aankomt bij opdrachten Rank Hunter 4 / 3 ★.

Monster Hunter-proefversie

De proefversie bevat twee plaatsen: deOude bossen en Wildspire Waste (het hoofdverhaal bevat in plaats daarvan vijf). Je kunt deze plaatsen bezoeken om missies te voltooien of gewoon om te verkennen.

En, zoals u gemakkelijk kunt raden, kunt u online spelen met andere gebruikers die de volledige versie hebben en uw saves worden overgezet naar de volledige versie van Monster Hunter World, mocht u besluiten om het te kopen.

Waar wacht je nog op? Rennen om het te downloaden!