Na de overname van de titel door deEpic Games Store, Psyonix heeft toekomstige plannen met betrekking tot een routekaart onthuld Rocket League, met name die voor de zomerperiode.

Ten eerste, de acquisitie van epic Games het zal op korte termijn geen gevolgen hebben in het spel, maar in de toekomst zal er nieuws over zijn dat op dit moment niet is onthuld. Volgende maand zal het grootste evenement ooit in het spel worden gehouden, waarbij het mogelijk is om nieuwe items te verkrijgen en deel te nemen aan bepaalde evenementen voor een beperkte periode. Verder dan dat, het is mogelijk om ervaringsverbeteringspakketten te krijgen en er zullen verbeteringen worden aangebracht in voorraadbeheer, samen met tal van andere updates die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit van de ervaring. Voor de laatste spreken we specifiek van een efficiënter systeem van teamvorming met vreemden.

We kunnen zeggen dat de titel van Psyonix het is constant aan het verbeteren en het nieuws is zeker sappig. Op de officiële website van Rocket League in staat zijn om de officiële verklaring te vinden over wat hierboven is geschreven.

Reacties

antwoorden