Gratis games die overal vandaan komen. In deze Gratis is mooi laten we het over hebben Verdeel door schapen, gratis beschikbaar op Stoom. Het is een spel met wiskundige puzzels, waarin we de daden van Magere Hein zullen volgen in een wanhopige poging om vrienden te maken met schapen. Jammer dat hij alleen maar vrienden kan maken met de doden! De oplossing is eenvoudig: een prachtige overstroming waardoor hij de nietsvermoedende slachtoffers naar zijn koninkrijk kan slepen. Je zult de arme schapen moeten helpen in hun poging om te ontsnappen uit de vloed en van eiland naar eiland te gaan.

Laat je niet misleiden: misschien zullen de eerste raadsels eenvoudig voor je lijken, maar hoe verder je gaat, des te moeilijker zal de uitdaging zijn.

Waar wacht je dan op? Er zijn schapen die je hulp nodig hebben.

Verdeel door schapen zal gratis beschikbaar zijn op Stoom tot 19 van 13 mei.