De laatste livestream di Ubisoft gaf ons de allereerste details over Ghost Recon Breakpoint. Releasedatum allereerst natuurlijk. Wakker wordend voor deze laatste motivatie, nog meer de interesse in de fans.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint zal worden uitgebracht op 4 oktober 2019 voor PS4, Xbox One e PC. De video van de Wereldpremière di Ubisoft, gaf ons een aanzienlijke primeur hands-on del Nuovo capitolo van sage di Tom Clancy. Voor iedereen die bovenstaande streaming heeft gemist, de onderliggende teaser erover vertelt je alles wat je graag zou willen weten.

De pre-order van het spel is, zoals gebruikelijk, al beschikbaar op de site Ubisoft.

Ghost Recon Breakpoint
Ghost Recon Breakpoint: het Sentinel Corp-pakket

Il pre-order van het spel geeft je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het beta van het spel en al DLC Sentinel Corp-pakket. Dit laatste omvat: het aanvalsgeweer Valor, het voertuig Hammer Mk. 2 en l 'aanvalsuitrusting Sentinel Mk. 2. Dat gezegd hebbende, heeft Ubisoft niet aangegeven of dit pakket beschikbaar zal zijn als een pre-orderbonus of zelfs zonder pre-order.