L 'viscerale liefde van een goede schijf van de gamer zo veel naar de zielen (Dark Souls in de eerste plaats) vanaf anime is nu uitgesloten. Bandai Namco voedt veel verwachtingen over zijn aankomende moordenaarstoepassing code Vein. In de hoop dat de titel in kwestie succesvol kan zijn onder gamers.

code Vein vertegenwoordigt de perfecte combinatie van de meest klassieke van anime, esthetisch gesproken, en ik zielen-like. Bedankt, voor wat betreft de laatste, voor een gameplay sterk beïnvloed door Dark Souls.

De video's in dit artikel tonen exclusieve clips van gameplay die verwijzen naar eerste momenten van Code Vein. Er is ook het gedeelte van de voogdijl initiaal van verhaalmodus. Dan duik je meteen in de meest onrustige fase van het spel.

De hoofdpersoon wordt gewekt door een mysterieuze figuur (een meisje in het wit gekleed zoals je in de video zult zien). De speler, compleet met een Afro-snit (dankzij de personalisatie van zijn personage) kan de jonkvrouw volgen op weg naar het onbekende.

In deze tweede video van Code Vein zien we ons een beetje verder met de voortzetting van verhaal. In feite volgt hij de protagonist in zijn avonturen en ontmoet hij enkele intrigerende personages, waaronder een groep individuen die bekend staat als revenants. Via sommige dialogen ontdekken we dat deze laatste constant op zoek zijn naar bloed. Code Vein speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst die wemelt vampieren.

Fans van de zielen zullen de moeite doen om in Code Vein te assisteren bij enkele van de klassieke Action-Rpg-mechanica die in de Zielen aanwezig is. De zorgvuldig overwogen aanvallen en het beheer van het verzet lijken in dit opzicht van groot belang. Hoewel het enige gevolg van game mechanics, waarvan From Software ons heeft gewend, aanwezig is, vooral in vampiers.

Het spel, aangekondigd voor dit jaar, hij heeft niet nog een datum bepaalde output.

Reacties

antwoorden