In de afgelopen uren Beenox ed Activision hebben onthuld sappig nieuws over Crash Team Racing met Nitro-brandstof. De ontwikkelaars hebben inderdaad bevestigd dat er in dit geremaster van het geliefde racegame de mogelijkheid zal zijn aanpassen volledig de karts en onze chauffeurs, die onze fantasieën de vrije teugel geven.

De objecten zullen duidelijk zijn puur cosmetischen zal op geen enkele manier invloed hebben op de prestaties van onze races. De items voor de aanpassing kunnen worden ontgrendeld via de Adventure-modus of via de winst in de online races van Wumpa Coins, die we kunnen besteden in het gedeelte Pit Stop van het gamemenu.

Ten slotte herinneren we u daaraan Crash Team Racing Nitro-Fueled wordt hierna gepubliceerd 21 juni voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

Reacties

antwoorden