Nieuwe studie debunkt gemeenschappelijke misvattingen verbonden aan videospelspelers

WASHINGTON - (BUSINESS WIRE) - Meer dan 164 miljoen volwassenen in de Verenigde Staten spelen videospellen en driekwart van alle Amerikanen heeft ten minste één videospel-speler in hun huishouden, volgens een nieuw onderzoek getiteld Computer- en videospelindustrie ", die de Entertainment Software Association (ESA) vandaag heeft uitgebracht. De ESA meldt dat 2019% van de Amerikaanse huishoudens eigenaar is van smartphones en daarvan gebruikt bijna de helft van de huishoudens videogames. Na de aankondiging van een record-brekende $ 93 voor de eerste keer dat de ESA een uitgebreide blik op de individuele Amerikanen die genieten van videogames en hun levensstijlen een beter begrip van hun belangen.


De studie toont aan dat deze individuen een dwarsdoorsnede van de Amerikaanse bevolking vertegenwoordigen en verschillend, actief, betrokken zijn bij hun gemeenschap en videospellen zien als een positieve kracht in de samenleving. Sterker nog, meer dan driekwart rapporteert dat videogames hen voorzien van mentale stimulatie (79%), evenals ontspanning en stressvermindering (78%). Spelers van videospelers zijn maatschappelijk betrokken, met 59% rapportage zullen ze stemmen bij de volgende presidentsverkiezingen. Meer dan de helft (52%) heeft een universitaire opleiding genoten. 56% van spelers van videogames heeft waarschijnlijk hobby's zoals tekenen, zingen of schrijven. Videogames brengen mensen op een leuke, innovatieve manier samen, waarbij 63% meldt dat ze online of persoonlijk games spelen met anderen.

"Dit is het gouden tijdperk van videogames. Ze zijn de leidende vorm van entertainment in de Amerikaanse cultuur. Said Stanford president en CEO Pierre-Louis met de ESA, de brancheorganisatie die de Amerikaanse game-industrie vertegenwoordigt. "Amerikanen spelen videogames om plezier te hebben, stress te verlichten, te leren en tijd met familie door te brengen. Deze innovatieve vorm van entertainment raakt elk deel van de samenleving en verbetert de manier waarop we spelen, werken en leven. "

Naast het bovenstaande onthulde de enquête ook:

  • Spelers van videospelers zullen eerder een gezondere levensstijl nastreven, zeven uur slaap gedurende een doordeweekse avond, terwijl 32% regelmatig mediteert;
  • 90% van de ouders vindt het leuk om minstens wekelijks spelletjes met hun kind te spelen;
  • 74% van de ouders vindt dat videogames educatief kunnen zijn voor hun kinderen;
  • 84% van de ouders geeft aan dat ze op de hoogte zijn van de beoordelingen van videogames; en,
  • Vrouwen zijn goed voor 46% van videospelers.

De Amerikaanse videogame is een van de snelstgroeiende economische sectoren van de natie en biedt meer dan de 220,000-banen in 50-staten, en meer dan 520-hogescholen en universiteiten in 46-staten bieden programma's of graden met betrekking tot videogames.

Lees het volledige rapport 2019 Essentiële informatie over de computer- en videospelindustrie hier.

Ipsos deed onderzoek voor de ESA en ondervroeg meer dan 4,000-Amerikanen.

ESA biedt een breed scala aan diensten aan bedrijven voor interactieve amusementssoftware, waaronder het uitvoeren van onderzoek door bedrijven en consumenten; Juridische en beleidsanalyse en pleitbezorging bieden op het gebied van het eerste amendement, intellectuele eigendom en technologie / e-commerce; een wereldwijd contentbeschermingsprogramma beheren; bezitten en bedienen E3; en de belangen van videogamecomponenten vertegenwoordigen voor federale en deelstaatregeringen. Ga voor meer informatie naar ESA-website of volg ESA op Twitter @theESA.

Contacten

Dan Hewitt
202.223.2400 - dhewitt@theESA.com

Bron BEDRIJFSDRAAD