Super Monkey Ball zou op het punt staan ​​om terug te keren naar de schijnwerpers. Sega in feite heeft het onlangs een nieuw handelsmerk in Japan geregistreerd voor "Tabegoro! Super Monkey Ball ", wat in feite een nieuwe titel lijkt te zijn voor een toekomstig hoofdstuk van de sage.

In het Japans kan "tabegoro" worden vertaald als "volgroeid", "gekruid" of "goed om te eten", een term die verwijst naar de bananen die de aap AiAi verzamelt door binnen zijn emblematische bol te rollen. Dit woord laat veel vragen open, en het kan ook aangeven dat de titel eigenlijk refereert aan een geremasterde of een remake, in plaats van een nieuw hoofdstuk. De laatste verschijning van Super Monkey Ball gaat terug naar de 2014 op mobiele apparaten, wat verdere mogelijkheden op het platform opent waar het spel licht zal zien.

Sega heeft nog geen officiële verklaring hierover vrijgegeven. We kijken uit naar het feit dat de Japanse samenleving concrete en nauwkeurige informatie geeft over de mogelijke terugkeer van een van de meest iconische apen in de geschiedenis van videogames.

Reacties

antwoorden