verscheidene groot videogames gokken veel op toekomst van distributie van videogames. Hoewel we vandaag stevig geworteld zijn in het tijdperk van digitale levering, zal er een dag komen waarop het grootste deel van de tijd misschien komt giochi Sarà toegankelijk door abonnementsdiensten. Als een soort "buffet" van digitale inhoud beschikbaar. Een beetje zoals het "direct afspelen" van filminhoud die film- en tv-fans zo dierbaar zijn dankzij Netflixzogezegd. 

EA was de eerste die deze service op de markt bracht toen deze werd gelanceerd EA Access su Xbox One. Na het beschikbaar stellen van de service aan de Pc-gebruikers 'Svorig jaar, de Canadese gigant zal eindelijk de klantenservice van Playstation 4.

 

Voor degenen die niet bekend zijn met EA Access, L 'abonnement kosten 3,99 € per maand (o 24,99 € per jaar). Het biedt de klant onbeperkte toegang tot een brede selectie games van EA. Games zoals: Star Wars: Battlefront II e Burnout Paradise: Remastered zijn beschikbaar met EA Access en kunnen dat ook zijn gespeeld, Met een abonnement, zonder grenzen van tijd. De enige limiet is de ruimte op de harde schijf. Zowel op consoles als op pc.

Ea Access voor Ps4
Ea Toegang ook op PS4

 

EA Access-abonnees kunnen ook andere voordelen hebben. Vroegtijdige toegang tot de meest recente titels van EA voor 10-uurtereftijden. Abonnees ontvangen ook een 10% korting op alle spellen met volledige prijs. Naast downloadbare content en in-game items die via de service zijn gekocht. Matt Bilbey, Executive VP di Strategische groei zei:

"Omdat we blijven investeren in digitale diensten en abonnementsdiensten, is het voor iedereen een geweldige kans om geweldige games voor nog meer spelers op meerdere platforms te maken."

Nog steeds zei Billbey vervolgens:

"Ons doel is om spelers meer keuze te bieden om onze games te proberen waar en hoe ze maar willen, en we brengen EA Access graag naar PlayStation 4."

 

Er is niets gebeurd over de vraag of EA van plan is om zijn premium pc-abonnementsservice te brengen, bekend als EA Origin Premiere, zelfs op consoles in de nabije toekomst. Eigenaars van Ps4 e Xbox One in dit opzicht steek je je vingers over!