Het schijnt dat Apex Legends staat op het punt zijn tegenhangers te evenaren Fortnite e PlayerUnknown's Battlegrounds. Of word een Battle Royale die ook speelbaar is mobiele apparaten. Details van dit type lancering zijn onthuld tijdens een recent inkomstenrapport. Tijdens deze laatste verklaarde Electronic Arts openlijk zijn voornemen om de titel naar de mobiele en Chinese markt over te nemen.

Il inkomstenrapport del vierde kwartaal di Electronic Arts 2019 geeft meer informatie over de inherente wil om het spel aan te zetten mobiele markt tramite derden:

"We zijn in vergevorderde gesprekken om Apex Legends naar China en mobiele apparaten te brengen", zegt het rapport, "en we [zullen updates geven] over wanneer deze onderhandelingen zijn afgerond."

Dit plan lijkt steeds geloofwaardiger, vooral met betrekking tot wat er werd gezegd uit een bepaald deel van het bovenstaande rapport, opnieuw van EA:

"Op smartphones zullen we dit jaar nieuwe titels hebben voor de eerste gebruikerstests, zodat we spelers meer tijd geven om te testen en nuttige feedback geven vóór de wereldwijde ontwikkeling van de titel."

Apex Legends op mobiele apparaten
Binnenkort zullen we Apex Legends ook op smartphones zien

Natuurlijk kan deze verklaring worden toegeschreven aan EA-mobiele beveiliging, niet noodzakelijkerwijs aan een aankomende release van Apex Legends.

Van wat er is gebeurd, zouden Electronic Arts en Respawn er binnenkort een kunnen plannen stresstest op de mobiele tegenhanger van Apex Legends. Nuttige test voor gegevens verzamelen op prestaties en bugs door gebruikers. Naarmate bèta-toegang blijft groeien, zou het spel in het volgende fiscale jaar klaar kunnen zijn. Modelleer dit enigszins gelijkaardig aan zijn tegenhangers strijd royale.

Er zijn geen verdere details over de release van de mobiele versie van de game. Electronic Arts heeft er duidelijk toekomstplannen voor in petto. Als de details in het inkomstenrapport met betrekking tot de nieuwe mobiele gaming-tests echter niet teleurstellen, is het mogelijk dat Apex Legends mobiel kan al dit jaar uitkomen.

Reacties

antwoorden