RAGE 2 is nu om de hoek. De tweede titel van de reeks Bethesda wordt in een week gepubliceerd en de software heeft een persbericht gestuurd waarmee het de spelers wil voorbereiden. Hier zijn de tien dingen om te weten om het spel beter onder ogen te kunnen zien en, als je het op een pc wilt spelen, lees je hieronder eisen:

RAGE 2 is nu dicht bij de release en om voorbereid te zijn op de lancering van het spel, richten we ons op de belangrijkste elementen waarop het verwachte product geboren uit de samenwerking tussen Avalanche Studios e id Software e. Enkele jaren na de lancering van het eerste hoofdstuk wil RAGE 2 teruggaan naar enkele van de bekendste en sterkste elementen, deze vernieuwen en uitbreiden dankzij tal van en interessant nieuws dat sinds de dag van de presentatie de aandacht van het publiek heeft getrokken en van de toegewijde pers.

MEER DAN EEN EENVOUDIGE POST-APOCALYPTISCH
Van post-apocalyptische instellingen, in de wereld van videogames en meer, ze zijn nu in alle kleuren te zien, maar dankzij een uitstekend achtergrondwerk zal RAGE 2 de speler een wereld geven die, hoewel hij verwoest is vanwege van de impact met een titanische meteoriet, vertegenwoordigt het nog steeds een metaforische vlam van hoop en wedergeboorte voor de mens. Wetten en de natuurlijke orde zijn zwak hersteld en Vineland, een oase van vrede, is een van de weinige bastionsteden die zich verzet tegen een overbodige waanzin van dieven en struikrovers die zijn bewogen door de genadeloze hand van de Autoriteit en niet alleen.

EEN STERK NARRATISCH COMPONENT
In vergelijking met het vorige hoofdstuk is in de RAGE 2 besloten om de narratieve component prominent en krachtig te noemen. Het product zal geen eenvoudige sandbox zijn omdat elke plaats, persoon en actie zal worden gemotiveerd door een precieze en doordachte verhaallijn die de speler ertoe zal aanzetten zoveel mogelijk te praten met verschillende NPC's die aanwezig zijn in het spel en hun specifieke verhaal te begrijpen. Gezien de schande die op de planeet plaatsvond, is het ook mogelijk om een ​​sterke emotionele betrokkenheid uit te sluiten in de interactie met bepaalde acteurs op het toneel.

DE UNIE VAN TWEE REALITEITEN, ID SOFTWARE VOLDOET AAN AVALANCHE STUDIOS
RAGE 2 zal de ongekende participatie zien in de ontwikkeling van twee werkelijkheden die, dankzij het werk van mensen als DOOM en Just Cause, een garantie voor alle spelers vormen. Dankzij de respectieve ervaringen in first-person shooters en open werelden, zal de titel een perfecte fusie hebben tussen deze elementen die ons een enorme, uitgestrekte en vol met voertuigen, activiteiten en bovenal talrijke wapens geven om te gebruiken tegen de ongelukkige vijanden.

HET VERWOESTDE GEBIED, EEN ONMISBARE PLAATS OM TE VERKENNEN
Dankzij de steun van Avalanche Studios zal RAGE 2 genieten van een onontgonnen gebied om te ontdekken in alle cryptische chaos. The Devastated Zone, een plek die je op grote afstand kunt verkennen aan boord van een bombastisch vervoermiddel en, als voorzorgsmaatregel, een begeleidende brandklep voor de vervelende tegenslagen die zich tijdens de game-ervaring voor je zullen voordoen. De titel belooft net zo gevarieerd te zijn in instellingen als het leuk is om ze te verkennen om een ​​soort felbegeerde beloning of nuttige bron te krijgen.

VAARDIGHEDEN EN SUPER BEVOEGDHEID
In het bloed van Walker, de hoofdpersoon van RAGE 2, stroomt een energieke archaïsche vloeistof die krachtige nanotritsvaardigheden kan benutten. In feite, naast het gebruik van een verscheidenheid aan wapens, zullen spelers de mogelijkheid hebben om verschillende technieken te bezitten en beheersen die net zo verwoestend zijn als ze voor hun smaak belonen. Walker zal bijvoorbeeld de Verwoesting kunnen gebruiken om vijanden met een kinetische golf te raken of, om nog meer schade toe te brengen, om de Overload te exploiteren en de capaciteit te versterken.

WAPENS EN VOERTUIGEN
In RAGE 2 zal een enorme aanwezigheid van voertuigen en wapens gegarandeerd worden gebruikt om de immense spelwereld beter te verkennen en eventuele vijandelijke tegenstand te vernietigen. De banaliteit zal je vijand zijn tijdens de game-ervaring, omdat je constant het aanvalspatroon in de strijd kunt variëren en natuurlijk de rijstijl op eigen vrije wil.

MAXIMALE AANPASSING
In RAGE 2 hebt u voldoende vrijheid om zowel Walker als alle verschillende voertuigen die in de titel kunnen worden gebruikt aan te passen. Je zult in staat zijn om het geslacht en uiterlijk van de hoofdpersoon te kiezen en alles zal worden vergezeld door een boom met aangeboren vaardigheden om op een persoonlijke manier te ontgrendelen en te beheren. Het is mogelijk om alle mogelijke openingen van vuur te benutten om bepaalde voertuigen te personaliseren en te verbeteren, bijvoorbeeld om wapens en vaardigheden te implementeren, om het autorijden te vergemakkelijken en elke mogelijke valkuil in de spelomgeving beter onder ogen te zien.

DE WINGSTICK: DEATH MET STIJL
Zonder om te keren, zal de gereviseerde en gepolijste Wingstick het meest iconische en leuke wapen zijn om te gebruiken in RAGE 2. Door gebruik te maken van nieuwe en spectaculaire functies, zal de Wingstick de spookachtige waas van de dood op de vijanden opduiken op een manier zoals pyrotechnisch als winnen, bijvoorbeeld dankzij de ongekende mogelijkheid om het traject van de lancering te veranderen en het een kleine op afstand bestuurde raket te maken.

AUTORITEITEN, BULLI, MUTANTS, IMMORTALS EN ... BANDEN!
Buiten de beschermde muren van Vineland zal Walker te maken krijgen met de sombere verwoeste zone en de verschillende vijandelijke facties daarbinnen. De speler zal worden geconfronteerd met de Autoriteit, een vijandige anarchist die al bekend is bij degenen die de eerste RAGE hebben gespeeld, en andere angstaanjagende vijanden zoals de Mutants van Abadon, de Bulli (al te zien in de E3 2018-trailer) en de steelse wilde zwijnen die ze hebben de moerassen teisteren. Veel tegenstanders, zoveel kogels om als een gek te schieten!

GRATIS PLEZIER IN DE GRATIS WERELD
RAGE 2 zal, dankzij zijn typische kenmerken, uren en uren van gezond en puur plezier geven aan elke speler die, ontroerd door de wens om vrij te zijn van elke speelse beperking, zijn verborgen fantasie alle vijanden van alle soorten en kracht, reis ver over de enorme gamekaart en geniet van de onverwachte en winnende samenwerking tussen id Software en Avalanche Studios. In dit opzicht werd in feite de krachtige grafische engine van Apex gebruikt, waardoor de wereld van RAGE 2 letterlijk het leven kost. Vuur tot stof, het feest is hier!

We herinneren je dat Rage 2 is officieel verkrijgbaar vanaf 14 May 2019 op PlayStation 4, Xbox One en pc. Ga naar voor meer informatie over de titel speciale website

Reacties

antwoorden