In de afgelopen uren ontwikkelden de ontwikkelaars van Asobo Studio, In samenwerking met Focus Home Interactive, hebben een gepubliceerd nieuwe trailer opgedragen aan Een plaagverhaal: onschuld. In deze nieuwe video, getiteld 'monsters", We krijgen de verschillende vijanden te zien die we zullen ontmoeten tijdens ons opwindende en hartverscheurende duistere avontuur.

"Naast de hordes dodelijke ratten die alles consumeren wat ze tegenkomen, en die de arme Amicia en Hugo voortdurend zullen pijnigen, zullen andere, meer gewone vijanden met sluwheid kiezen wanneer en hoe ze de broers kunnen raken: het Britse leger, bandieten en, het ergste van alles , The Inquisition en hun mysterieuze leider, Vitalis. "

Ten slotte herinneren we u daaraan Een plaagverhaal: onschuld, is daarna officieel beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc 14 maggio.

Reacties

antwoorden