Een persbericht van Salima Cosmocover meldt ons dat Rock of Ages 2: Groter & Boulder Sarà beschikbaar in Nintendo Switch van 14 in mei.

Rock of Ages 2: Bigger & Boulder is klaar om de competitie uit te schakelen door de 14 May 2019 krachtig op de Nintendo Switch ™ te laten landen! In Bigger & Boulder heeft Atlante, de Griekse titaan die de ondankbare taak heeft om het hele hemelgewelf op zijn schouders te houden, letterlijk de bol laten vallen en moet tussen verschillende periodes van kunstgeschiedenis doorlopen om de gevolgen te vermijden.

Een kleine torenverdediging, een klein racegame, Rock of Ages 2 is echt een rotsachtige titel en wordt geconfronteerd met slechts één schakelaar. Werk samen met drie andere vrienden online, zowel in coöperatieve modus om de deuren van de vijand te verslaan, als in competitieve modus op zoek naar een manier om elkaar te vernietigen en de ware god van de rots te zijn.

Belangrijkste kenmerken van Rock of Ages 2: Bigger & Boulder:

  • Multi-player tot 4-mensen - Een beetje gezonde competitie heeft nog nooit iemand pijn gedaan. Speel online met maximaal vier spelers in wedstrijden tot de dood verplettert, met de mogelijkheid om de banners en kleuren van je rotsblok aan te passen.
  • Totale chaos - Uitgestrekt in vergelijking met de eerste game, dankzij een bredere selectie van eenheden en een nog grotere focus op vernietigingsstrategieën, heerst in Bigger & Boulder chaos hoogtij!
  • Verbeterde fysica en vernietigbare omgevingen - Ontwikkeld op Unreal Engine 4, Rock of Ages 2 beschikt over verbeterde physics en laat je je tegenstander vernietigen, verpletteren, verpletteren en verpletteren!
  • De onmiskenbare ironie van ACE Team - Spelers zullen rollen tussen historische tijdperken in een wereld van steeds excentriekere humor, tempo van historische en mythologische figuren.
  • Baas historisch NIET accuraat - Bekijk kunstwerken tot leven tijdens boss-veldslagen zoals The Thinker of de Great Sphinx, tot de laatste uitdaging tegen een krachtige vijand in een gevecht dat je sprakeloos laat!

Wees klaar om te smashen wanneer Rock of Ages 2: Bigger & Boulder op de Nintendo komt. Wissel de 14 mei in voor de prijs van 14,99 €.