Normaal gesproken nieuw antennesysteem het trekt mogelijk niet de aandacht van de gemiddelde gebruiker als bijvoorbeeld een achteruitrijcamera met drie lenzen. Maar op zijn beurt kan het nuttig zijn bij het verbeteren van de kwaliteit van chiamate en snelheid di trasferimento van gegevens van elke smartphone. Een verandering die volgens sommige geruchten zowel iTelefoon 2019 dat iPad Pro.

De indiscretie komt rechtstreeks vanApple Ming-Chi Kuo-analist, via MacRumors. Bron, de laatste, die vaak in staat is voorzien in duidelijke vooruitgang le moves, vooral in termen van hardware, van Appel. Volgens Kuo in feite, tegen het einde van het jaar de antennes van de twee productlijnen in kwestie zal overgaan vloeibaar kristalpolymeer (LCP) van gemodificeerd PI-materiaal (MPI). Eerste uiteraard van de passaggio al 5G in 2020.

 

Verbeterde ontvangst voor Iphone 2019
Nieuw antennesysteem voor de belangrijkste producten van het bedrijf Cupertino

 

Een schijnbaar achterlijke stap

Zonder teveel technische details in te gaan, zou dit één betekenen betere prestaties over de mobiele connectiviteit volledig: chiamate, gegevensoverdracht terwijl u weg bent van Wi-Fi-netwerken, enzovoort. de technologie LCP is eigenlijk top a MPI, in theorie, maar vanwege de huidige technische beperkingen en de relatvi technische problemen, faalt om al zijn zijne volledig te bereiken potenziale. Kuo onthult dat ook Appel zal terugkeren naarLCP in 2020.

In de tussentijd moet MPI goedkoper en eenvoudiger zijn voor Apple om te produceren. Het huis van Cupertino bereidt zich voor op de aankondiging van de opvolgers van iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR. Een lanceringsevenement is naar verwachting gepland voor september. Een ander nieuwsbericht uit het rapport van Kuo is dat Apple van plan is om sommige, zo niet alle iPad-modellen in de komende 12 maanden bij te werken. De nieuwe modellen worden eind 2019 en begin 2020 verwacht. Antennewijzigingen zullen niet zo interessant zijn als holografische schermen of aderaftasttechnologie, maar dit alles draagt ​​op zijn beurt bij aan het maken van een raamwerk zo volledig mogelijk over de iPhone 2019.